A kompromisszumok nélküli, szimmetrikus és karcsú innovatív ablak:

 

+         A Josko által gyártott ONE meggyőzően lényegre törő purista formatervezésével: a kevesebb több.

+         A ONE karcsú: alig három ujjnyi széles. Újszerű ablak- és tolóajtórendszer rendkívül keskeny keretben: csak 5 cm látható – mind a négy oldalon és minden elemnél.

+         A ONE szimmetrikus: Belülről csakúgy, mint kívülről. Fent, alul, a bal és a jobb oldalon. A többrészes elemeknél is. A különböző nyitási módoknál is.

+         A ONE  a műszaki csúcsminőséget képviseli: egyesíti magában a rendkívül jó hőszigetelő integrált keményhabot és a tartós alumíniumot.

+         A ONE nem tartalmaz üvegezőlécet. Hézagmentes. Kívül-belül.

+         A ONE alkalmazása változtatható és egyéni: a belső felületek lehetnek fából, alumíniumból, üvegből, acélból és dekoratív betonból. A különböző anyagok használatának szinte semmi sem szab határt.

+         Alapkivitelben 3 rétegű üvegezés meleg peremes üveg távtartóval, Uw érték: max. 0,79 W/m²K  (1230 x 1480 mm vizsgálati méretben)

+         Láthatatlan: alapkivitelben teljesen rejtett vasalás vagy egyszerű, fekete formatervezett zárszalagok.

+         Alapkivitelben fokozott betörés elleni védelem a biztonsági zárnak és a ragasztott üvegnek köszönhetően vagy opcióként akár RC2 tanúsítvánnyal is.

+         Opcióként formatervezett DS2 külső ablakpárkány: csavar nélkül rögzíthető és karcsú kivitelű a tökéletes 4 oldali szimmetrikus külső megjelenés érdekében

+         Opcióként ONE rovarvédelem: a saját fejlesztésű ONE feszítőkeret távol tartja a kellemetlen rovarokat, anélkül, hogy rontaná az ablak külső megjelenését.