Kompromisszummentes avantgarde, keret nélküli üvegépítészet a design szerelmeseinek, akiknek a részletek is fontosak. Minden ablak és ajtó elem tökéletesen integrált.

A JOSKO Fix Frame üvegrendszer szabadság, amely a JOSKO-nál már a tervezésnél kezdődik, és a flexibilitás csak egy a sok JOSKO előny közül.

 

A Fix Frame Blue Vision fix ablak és tolóajtó az igazán keret nélküli látványt biztosító eredeti JOSKO világ

A 300 egyedi, kifejezetten a FixFrame Blue Vision ablak és tolóajtó számára fejlesztett elem szinte végtelen sok kombinációt tesz lehetővé, de minden megoldás harmonikus egységet alkot. A FixFram Blue Vision keret rendszerbe az építtetői kívánságok és az épület adottságainak függvényében üvegtábla, ablak, erkélyajtó, emelő-tolóajtó, bejáratiajtó valamint árnyékolási megoldások raffstore vagy zsalúzia egyaránt integrálhatók. Egyik oldalra nyugodtan tervezhet egy, a szabadba vezető emelő-toló ajtót, melléje pedig egy teljes üvegfalat. Ennél határtalanabb kint és bent között a kapcsolat, már aligha lehetne. A maximális távolság két diszkréten elhelyezett tartó között sok mindentől függ, elméletileg az Önök játéktere 9 méter szélességig terjedhet, magasságban pedig akár 4 méterig tervezhetnek szabadon. A külső és belső padlóburkolat egészen a szárny vékony sínjét öleli körbe. Az emelő-toló ajtószárny fa szerkezeten, kívül alumínium kerettel, kívánságra keret elé futó üveggel is kapható.  

BEVIZSGÁLT VÍZELVEZETÉSI MEGOLDÁS
JOSKO által kidolgozott és hivatalosan is bevizsgált saját vízelvezetési megoldások nagy vízmennyiségek gyors és biztonságos elvezetésére

CSÚCS ÉRTÉKEK LÉGZÁRÁS ÉS CSAPÓESŐ ELLENI TÖMÖRSÉG TERÉN
A piacon egyedüli 900 Pascal csúcsértékkel a hivatalos légzárás és csapóeső elleni tömörség vizsgálatakor. Ezeket a szélsőséges feltételeket egy független bevizsgáló cégnél szimulálták ahhoz, hogy a Jokso emelőtoló ajtók tömörségét vizsgálják. A JOSKO által fejlesztett vízelvezető csatorna kiállta a próbát.

  • MEGNÖVELT HŐSZIGETELÉS
    A 3 rétegű üvegezésnek és a fa keretnek köszönhetően, a hideg alumíniumszerkezetekkel ellentétben, csökkentett hidegsugárzás, és emiatt meleg felületet érezhetünk

ÜTKÖZÉSCSILLAPÍTÓ
A jOSKO által fejlesztett saját ütközéscsillapító az akár 4 mázsás nehéz FixFrame emelőtoló ajtószárnyakat lelassítják, így akadályozva meg, hogy a fal vagy az ajtó károsodjon

  • CSÚCS HŐSZIGETELÉSŰ A FIX FRAME RENDSZER!
  • MOTOROS MOZGATÁS ÉS TÁVIRÁNYÍTÁS

Üvegtípustól függően alkalmazható alacsony energiájú épülettől a passzívházig, a különböző energia fokozatú épülettípusokhoz. A speciális kötőelemeknek köszönhetően a lehető legjobb hőszigetelő értékekkel rendelkezik!

A FixFram emelőtoló ajtó elnyerte a Reddot Product Design Award 2009 kitüntetést, ami világszerte a minőségi design védjegye. Ha designról van szó, a JOSKO nem ismer kompromisszumokat,mi pedig közvetítjük Önnek!

Hívja információs vonalunkat a +36304308064 telefonszámot információért!
Vagy küldjön e-mailt: info@joskoszalon.hu  címre.